Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Παροχή εξετάσεων πρόληψης σε γυναίκες από την Αθηναϊκή Mediclinic και την INTERAMERICAN.

Η Αθηναϊκή Mediclinic, κλινική του ομίλου INTERAMERICAN, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρας της Γυναίκας επέλεξε να προσφέρει ένα ιδιαίτερο δώρο στις γυναίκες που θα τηλεφωνήσουν και θα κλείσουν ραντεβού για εξέταση την Παρασκευή 7 Μαρτίου και το Σάββατο 8 Μαρτίου από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ (τηλέφωνα επικοινωνίας: 210 6475000, 210 6464610). Συγκεκριμένα, οι ενδιαφερόμενες θα έχουν τη δυνατότητα για έναν προληπτικό έλεγχο με γυναικολογική εξέταση και ΤΕΣΤ ΠΑΠ ή υπέρηχο μαστών στη συμβολική τιμή των 30 ευρώ.

Η Αθηναϊκή Mediclinic και η INTERAMERICAN αναδεικνύουν τη σημασία της πρόληψης για την υγεία και την μακροζωία προτείνοντας την ανωτέρω παροχή και για όσες γυναίκες επισκεφτούν την ιστοσελίδα της κλινικής (www.athinaiki-mediclinic.gr), συμπληρώνοντας στη φόρμα On line ραντεβού τα στοιχεία επικοινωνίας τους και αναφέροντας στο πεδίο «σχόλια» για το ραντεβού: «Ημέρα της Γυναίκας».

Αυτή η πρωτοβουλία κοινωνικής υπευθυνότητας της Αθηναϊκής Mediclinic και της INTERAMERICAN, που εγγράφεται στο σχέδιο ΕΚΕ «Πράξεις Ζωής» του ομίλου INTERAMERICAN, αφορά σε εξετάσεις που θα πραγματοποιηθούν έως και τις 4 Απριλίου 2014.

Θα μας βρείτε:

Αττική

Πρόσβαση στην Αθηναϊκή Mediclinic

 

Μετρό 
Στάση Μέγαρο Μουσικής
Στάση Αμπελόκηποι

Δείτε αναλυτικά όλες τις μεθόδους πρόσβασης