Ιατρικές και Νοσηλευτικές Υπηρεσίες με επίκεντρο τον άνθρωπο

Έχοντας ως κοινό στόχο την άριστη φροντίδα και την αποκατάσταση της υγείας των ασθενών, το ιατρικό και το νοσηλευτικό προσωπικό αποτελούν τη θεραπευτική ομάδα της Αθηναϊκής Mediclinic. Με σεβασμό στις πολύτιμες γνώσεις και την εμπειρία του παρελθόντος, το νοσηλευτικό προσωπικό της Κλινικής τιμά το παρόν και προσβλέπει με όραμα στο μέλλον.

Μέλλον που θέλει νοσηλευτές ενεργούς δίπλα στον ασθενή, να του συμπαραστέκονται ανθρώπινα, να επικοινωνούν μαζί του και να τον υποστηρίζουν αποτελεσματικά σε κάθε στάδιο και δοκιμασία της υγείας του.

Στόχος όλων είναι το άριστο αποτέλεσμα μέσα από αρμονική και ομαδική συνεργασία και συνεννόηση. Νοσηλεύουμε περιστατικά όλων των ειδικοτήτων ανάλογα με τις ανάγκες, τις απαιτήσεις και την θεραπευτική προσέγγιση του κάθε ασθενή ξεχωριστά.

Τεκμηριώνουμε κάθε νοσηλευτική μας παρέμβαση καθιστώντας ασφαλή τη θεραπευτική διαδικασία και λαμβάνοντας υπ΄ όψη μας το περιβάλλον και τους υλικοτεχνικούς πόρους που μάς παρέχονται.

Η ικανοποίηση που νοιώθουμε από την ασφάλεια και το θετικό κλίμα συνεργασίας στον εργασιακό μας χώρο αντανακλάται στην ικανοποίηση του ασθενή την οποία και καθημερινά εισπράττουμε.

Κάνουμε την διαφορά εντατικοποιώντας την προσπάθεια, βελτιώνοντας τη φροντίδα, εξατομικεύοντας την προσέγγιση, διατηρώντας ζεστή και φιλική τη συνεργασία μας με τον ασθενή.

 

Εξωτερικά Ιατρεία Αθηναϊκής Mediclinic

Τα εξωτερικά ιατρεία της Αθηναϊκής Mediclinic είναι μια πρωτοποριακή μονάδα πρωτοβάθμιας φροντίδας, η οποία λειτουργεί καθημερινά όλο το χρόνο.

Πρόκειται για σύγχρονα ιατρεία, στελεχωμένα από εξειδικευμένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, στα οποία παρέχεται αποτελεσματική αντιμετώπιση όλων των περιστατικών, εκτάκτων ή προγραμματισμένων.

Επίσης, μπορείτε να πραγματοποιήσετε προληπτικό έλεγχο, ειδικά διαμορφωμένο για εσάς ανάλογα με την ηλικία και το φύλο σας στο τμήμα Check Up. Στην Αθηναϊκή Mediclinic λειτουργούν τμήματα:

 • Γενικής Ιατρικής
 • Γαστρεντερολογικό
 • Γυναικολογικό
 • Δερματολογικό
 • Καρδιολογικό
 • Ορθοπαιδικό
 • Ουρολογικό
 • Οφθαλμολογικό
 • Παθολογικό
 • Πνευμονολογικό
 • Χειρουργικό
 • Τμήμα Παχέως Εντέρου - Ορθού - Πρωκτού ΑCRG (Athens Colorectal Group)
 • Ω.Ρ.Λ.
 • Ενδοσκοπικό Ω.Ρ.Λ.

 

Τμήμα Check up

Ακολουθώντας την σύγχρονη τάση και δίνοντας προτεραιότητα στην πρόληψη, στην Αθηναϊκή Mediclinic λειτουργεί ένα σύγχρονο, άρτια εξοπλισμένο και στελεχωμένο τμήμα Check-Up.

Στόχος της λειτουργίας του είναι η αποτελεσματικότερη και η ταχύτερη εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων και η επίτευξη γρήγορης διάγνωσης και ακολούθως θεραπευτικής αντιμετώπισης.

Στα τακτικά ιατρεία της Κλινικής, όλοι οι ασθενείς έχουν την δυνατότητα να προγραμματίσουν τα ραντεβού τους την ημέρα και την ώρα που επιθυμούν.

 

Χειρουργεία Αθηναϊκής Mediclinic

H Aθηναϊκή Mediclinic διαθέτει 7 χειρουργικές αίθουσες, πλήρως εξοπλισμένες με τελευταίας τεχνολογίας χειρουργικό εξοπλισμό, στις οποίες διεκπεραιώνονται τα προγραμματισμένα και έκτακτα περιστατικά. Τα 3 χειρουργεία διαθέτουν περιβάλλον για οφθαλμολογικά χειρουργεία και τα 4 για περιστατικά Γενικής Χειρουργικής.

Την όλη υποστήριξη του χειρουργικού - και όχι μόνο - ασθενή συμπληρώνει η Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας (ΜΑΦ), όπου παρέχεται από άρτια εξειδικευμένο προσωπικό παρακολούθηση υψηλής και εντατικής φροντίδας.

Όλο το προσωπικό (ιατρικό - νοσηλευτικό - διοικητικό) είναι υψηλής εξειδίκευσης και εμπειρίας, πάντα πρόθυμο να συνεργαστεί με μοναδικό σκοπό την άμεση και καλύτερη εξυπηρέτηση του ασθενή σε ένα φιλικό περιβάλλον.

Θα μας βρείτε:

Αττική

Πρόσβαση στην Αθηναϊκή Mediclinic

 

Μετρό 
Στάση Μέγαρο Μουσικής
Στάση Αμπελόκηποι

Δείτε αναλυτικά όλες τις μεθόδους πρόσβασης