Πιστοποίηση Διασφάλισης Ποιότητας και Ασφάλειας Υπηρεσιών Υγείας για την ΑΘΗΝΑΪΚΗ MEDICLINIC

Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017

Με παρουσία πολλών εργαζομένων και συνεργατών της ΑΘΗΝΑΪΚΗΣ MEDICLINIC πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση απονομής του Πιστοποιητικού Διασφάλισης Ποιότητας και Ασφάλειας Υπηρεσιών Υγείας κατά EN 15224:2016 από τον διεθνή φορέα πιστοποίησης Swiss Approval International στην κλινική, στις 12 Δεκεμβρίου.

Κατά την εκδήλωση, ο Γιώργος Βελιώτης, γενικός διευθυντής ασφαλίσεων ζωής και υγείας της INTERAMERICAN, αναφέρθηκε στη στρατηγική ανάπτυξης των δραστηριοτήτων και υποδομών της εταιρείας -στην οποία ανήκει η κλινική- στον τομέα της υγείας, ενώ ο Αντώνης Γερονικολάου, διευθύνων σύμβουλος της ΑΘΗΝΑΪΚΗΣ MEDICLINIC, παρουσίασε την κλινική. Εκ μέρους της Swiss Approval, που διενήργησε την πιστοποίηση, μίλησε η Αγγελική Κατσάπη, διευθύνουσα σύμβουλος. Αξίζει να αναφερθεί ότι το πιστοποιημένο σύστημα εξασφαλίζει την ποιότητα των παρεχομένων ιατρικών υπηρεσιών και την ασφάλεια των ασθενών.

athinaiki_logo_pist.jpg

Το πρότυπο EN 15224 αποτελεί το ευρωπαϊκό πλαίσιο προδιαγραφών για την ανάπτυξη και εφαρμογή συστημάτων διαχείρισης στις υπηρεσίες υγείας, προκειμένου η μονάδα υγείας να ανταποκρίνεται με επάρκεια στις ειδικές ανάγκες και τις ιδιαίτερες συνθήκες των υπηρεσιών υγειονομικής περίθαλψης. Η αξιοπιστία στις υπηρεσίες υγειονομικής περίθαλψης μπορεί να ικανοποιηθεί με την εφαρμογή διαδικασιών αναγνώρισης και διαχείρισης κινδύνων, την υιοθέτηση κλινικών πρωτοκόλλων ασφάλειας και διαχείρισης των ασθενών, καθώς επίσης και από μηχανισμούς αξιολόγησης της κλινικής αποτελεσματικότητας και βελτίωσης της ποιότητας της παρεχόμενης φροντίδας.

Η ΑΘΗΝΑΪΚΗ MEDICLINIC, σήμερα, λειτουργεί με διοικητικό και νοσηλευτικό προσωπικό 143 ατόμων και περιλαμβάνει ιατρούς όλων των ειδικοτήτων, διαθέτοντας 90 κλίνες, εξωτερικά ιατρεία και τμήματα παθολογικά και χειρουργικά, ειδική μονάδα βραχείας νοσηλείας, καθώς και ειδικά τμήματα μαστού, αντιμετώπισης επειγόντων περιστατικών και προληπτικού ελέγχου. Ειδικότερα για τους ασφαλισμένους της INTERAMERICAN και σε ορισμένα συμβόλαια υγείας, σε περίπτωση χρήσης της κλινικής περιλαμβάνονται επιπλέον προνομιακές καλύψεις και παροχές. Η επένδυση της INTERAMERICAN στην ΑΘΗΝΑΪΚΗ MEDICLINIC αντικατοπτρίζει τη στρατηγική ενίσχυσης των ιδιόκτητων υποδομών της εταιρείας στην υγεία.

Θα μας βρείτε:

Αττική

Πρόσβαση στην Αθηναϊκή Mediclinic

 

Μετρό 
Στάση Μέγαρο Μουσικής
Στάση Αμπελόκηποι

Δείτε αναλυτικά όλες τις μεθόδους πρόσβασης