Σας καλωσορίζουμε στη νέα εποχή της Αθηναϊκής Mediclinic

Σε μία εποχή που η κάθε αξία αποκτά τη δική της ιδιαίτερη σημειολογική βαρύτητα, η Αθηναϊκή Mediclinic έρχεται με μία νέα φιλοσοφία να συμβάλει στην προσφορά υπηρεσιών υγείας υψηλού επιπέδου.

Με μακρόχρονη παράδοση στην οφθαλμολογία, η Αθηναϊκή Mediclinic ανανεώνει το όραμα, τους στόχους και τις ιατρικές της υπηρεσίες και ανταποκρίνεται δυναμικά στις υψηλές απαιτήσεις των καιρών ως μία πρότυπη και σύγχρονη διαγνωστική, χειρουργική και νοσηλευτική Κλινική. Μία Κλινική που διαθέτει όλες τις προϋποθέσεις για την παροχή ολοκληρωμένων και αξιόπιστων ιατρικών υπηρεσιών.

Το υψηλότατο επίπεδο των υπηρεσιών αυτών εξασφαλίζεται τόσο από τον σύγχρο­νο τεχνολογικό εξοπλισμό στα εργαστηριακά τμήματα και τις νέες χειρουργικές αίθουσες, όσο και από τους άρτια εκπαιδευμένους και έμπειρους γιατρούς και νοσηλευτές, οι οποίοι έχουν να επιδείξουν άριστη εξειδίκευση στον τομέα τους.

Με εύκολη πρόσβαση στην “καρδιά” της Αθήνας, σε ζεστό και φιλόξενο οικογενειακό περιβάλλον, με φιλικές και απλές διαδικασίες και σε συνεργασία σχεδόν με όλα τα δημόσια ασφαλιστικά ταμεία, η Αθηναϊκή Mediclinic πληροί όλες τις προϋποθέσεις ακόμη και για τον πιο απαιτητικό επισκέπτη, χτίζοντας σχέσεις εμπιστοσύνης με όλους τους ασθενείς.

 

Η υγεία είναι υπέρτατο αγαθό και αναφαίρετο δικαίωμα όλων.

Είναι πρωταρχική υποχρέωσή μας να παρέχουμε υπηρεσίες υγείας με ποιότητα, γνώση, ανθρωπιά και απόλυτο σεβασμό στην ιατρική επιστήμη βάζοντας πάνω από όλα τον άνθρωπο και την υγεία του.

Θα μας βρείτε:

Αττική

Πρόσβαση στην Αθηναϊκή Mediclinic

 

Μετρό 
Στάση Μέγαρο Μουσικής
Στάση Αμπελόκηποι

Δείτε αναλυτικά όλες τις μεθόδους πρόσβασης