Προληπτικός έλεγχος στην Αθηναϊκή Mediclinic

Στην σημερινή εποχή η σημασία της πρόληψης είναι σπουδαία και ουσιώδης και αποτέλεσμα αυτής είναι η καλύτερη ποιότητα ζωής και η αύξηση του προσδόκιμου επιβίωσης. Πλήθος εργαστηριακών εξετάσεων προσφέρουν την πρώιμη διάγνωση σε ασθένειες οι οποίες παλαιότερα θεωρούνταν θανατηφόρες. Όπως είναι γνωστό ακόμη και η πρώιμη διάγνωση του καρκίνου έχει την δυνατότητα να καταστήσει τη νόσο καλοήθη και ιάσιμη.

Νικολέττα Θωμοπούλου
Διευθύντρια Υγειονομικών Υπηρεσιών

Προληπτικός, όμως έλεγχος σήμερα γίνεται όχι μόνο για την πρώιμη διάγνωση παθήσεων αλλά και για την έγκαιρη επισήμανση παθολογικών εξετάσεων (π.χ. αυξημένου σακχάρου, χοληστερίνης, ουρικού οξέος, κλπ) που αν αφεθούν χωρίς αντιμετώπιση αποτελούν σοβαρούς κινδύνους για την υγεία του ατόμου και την μελλοντική της πορεία. Στην Αθηναϊκή Mediclinic προσφέρουμε σε όλους τους πελάτες μαςτην δυνατότητα να πραγματοποιήσουν ένα πλήρες Check up.

Σε ένα χώρο όμορφα διαμορφωμένο όπου όλες οι παρεχόμενες λειτουργίες είναι συγκεντρωμένες, με όλα τα μηχανήματα της σύγχρονης ιατρικής τεχνολογίας και με προσωπικό άρτια εκπαιδευμένο και πρόθυμο να εξυπηρετήσει άμεσα όλες τις ανάγκες των πελατών μας. Προσφέρουμε πλήρη πακέτα Check up ανδρών και γυναικών ανάλογα με την ηλικία του ενδιαφερόμενου σε ανταγωνιστικές τιμές. Επίσηςείμαστε σίγουροι ότι προσφέρουμε μέσω των πακέτων τις ενδεδειγμένες ανάλογα με την ηλικία διαγνωστικές εξετάσεις προφυλάσσοντας έτσι τους πελάτες μας από άσκοπη και αλόγιστη πολλές φορές κατάχρηση η οποία όχι μόνο δεν επιφέρει αποτέλεσμα, ούτε ωφελεί, αλλά επιπροσθέτως επιβαρύνει οικονομικά τον πελάτη. Παράλληλα όμως και στον ίδιο χώρο οι πελάτες μας μπορούν να επισκεφτούν και να εξεταστούν από ιατρούς όλων των ειδικοτήτων, να πραγματοποιήσουν ενδεχομένως επιπρόσθετες διαγνωστικές εξετάσεις που πιθανών να τους ζητηθούν από τους θεράποντες ιατρούς σε σύντομο χρονικό διάστημα χωρίς επιπλέον ταλαιπωρία και μετακινήσεις. Ακόμη τους παρέχεται η δυνατότητα να προγραμματίσουν άμεσα περαιτέρω έλεγχο αν τους ζητηθεί από τον ιατρό σε δεύτερο χρόνο πχ γαστροσκόπηση, κολονοσκόπηση, κολποσκόπηση κ.ά.

Επιπρόσθετα αναγνωρίζοντας το καθημερινά βαρύ πρόγραμμα όλων των εργαζόμενων και σεβόμενοι τις ανάγκες τους το τμήμα τουCheck up λειτουργεί και το Σάββατο το πρωί από τις 09.00 έως τις 13.00. Διευρύνοντας έτσι το ωράριο λειτουργίας σε ένα από τα πιο νευραλγικά τμήματατης κλινικής προσπαθούμε να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες ακόμη και των πιο πολυάσχολων πελατών μας. Τέλος δίνουμε την δυνατότητα στους πελάτες μας να παραλάβουν σε διάστημα 3 ημερών τις εξετάσεις τους και στη συνέχεια να τις αξιολογήσουν με τον ιατρό τους. Στην Αθηναϊκή Mediclinic όλοι μας πιστεύουμε και στηρίζουμε την προληπτική ιατρική και προσπαθούμε καθημερινά να βελτιωνόμαστε αφουγκράζοντας τις δικές σας προσωπικές ανάγκες και προσπαθώντας να τις καλύψουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Θα μας βρείτε:

Αττική

Πρόσβαση στην Αθηναϊκή Mediclinic

 

Μετρό 
Στάση Μέγαρο Μουσικής
Στάση Αμπελόκηποι

Δείτε αναλυτικά όλες τις μεθόδους πρόσβασης