ΜΠΟΤΣΑΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

mpotsaris.png

 

 

ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΟΣ

 

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚA ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ

 

Ο Μπότσαρης Ι. Ιωάννης γεννήθηκε στα Χανιά της Κρήτης το 1960. Είναι έγγαμος και πατέρας τεσσάρων παιδιών. Μεγάλωσε στην Αθήνα και αφού ολοκλήρωσε τις γυμνασιακές του σπουδές εισήχθη πρώτος και αποφοίτησε αριστούχος στην ανωτ. Σχολή Φυσικοθεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών «Βασιλέας Παύλος». Εισήχθη στην Ιατρική Σχολή του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και αποφοίτησε με βαθμό Λίαν Καλώς. Παράλληλα με τις σπουδές του στην Ιατρική Σχολή διατηρούσε ιδιόκτητο κέντρο φυσικοθεραπείας και αποκατάστασης στη Φιλοθέη. Υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας και ειδικεύτηκε στην ορθοπαιδική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών «Γεώργιος Γεννηματάς», στην κλινική αθλητικών κακώσεων του ΚΑΤ, καθώς και στην ορθοπαιδική κλινική του Νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία».

Μετά το τέλος της ειδικότητάς του ίδρυσε το Ορθοπαιδικό Κέντρο Α.Ε. όπου είναι πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος εώς και σήμερα στο Νέο Ψυχικό όπου και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο.  Το 1996 Οργάνωσε και εξόπλισε τή μονάδα  Αθλήτικων κακώσεων του ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ της Αθηναϊκής Κλινικής της οποίας διατελεί Επιστημονικά Υπεύθυνος. Έχει διατελέσει υπεύθυνος ιατρός διαφόρων αθλητικών ομάδων και συλλόγων (ΠΑΕ Προοδευτική, ερασιτέχνης Παναθηναϊκός, Γυμναστικός Σύλλογος Παπάγου- Μπάσκετ, ΑΣΕ Δούκας- Handball κλπ).

Ειδικεύεται στην αρθροσκοπική χειρουργική – αθλητικές κακώσεις, ολικές αρθροπλαστικές, και την τραυματιολογία. Έχει συμμετάσχει σε μεγάλο αριθμό συνεδρίων, τόσο στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό καθώς και έχει εισηγηθεί σε αρκετά από αυτά.  Συνεργάστηκε  στή συγγραφή του 4ου τόμου της ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΙΑΣ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ‘’BASKET TIME”.

Κλείστε online ραντεβού!

Φροντίστε άμεσα την υγεία σας! Κλείστε εύκολα ραντεβού με την ειδικότητα που σας ενδιαφέρει, χωρίς καθυστερήσεις.

Online Ραντεβού

Τα Νέα μας
DXR1601_16_DiDi_C50_High_performance_room_fixed_table.jpg
Η Αθηναϊκή Mediclinic, την χρονική περίοδο 7 έως 20 Αυγούστου 2023, θα εγκαταστήσει το τελευταίας τεχνολογίας Ψηφιακό Ακτινογραφικό Σύστημα PHILIPS DigitalDiagnost C50.
apo-tis-ypodomes-ygeias-ths-interamerican-gia-thn-hmera-ths-gynaikas.jpg
Τιμώντας την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας
IMG_0552.JPG
ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΥΑΛΟΕΙΔΟΥΣ-ΑΜΦΙΒΛΗΣΤΡΟΕΙΔΟΥΣ

Χρήσιμα Άρθρα

MG_5530A.JPG

Λαπαροσκοπική ριζική προστατεκτομή για τον καρκίνο του προστάτη στην Αθηναϊκή Mediclinic

O καρκίνος του προστάτη είναι ο πιο συχνός μη-δερματικός καρκίνος στον άνδρα. Στις περιπτώσεις που η διάγνωση τεθεί στα αρχικά στάδια, η θεραπεία του καρκίνου του προστάτη είναι εξαιρετικά αποτελεσματική. Υπάρχουν πολλές θεραπευτικές λύσεις…

Περισσότερα
endoflevia-thumb.jpg

Κέντρο εγχύσεων ενδοφλέβιων θεραπειών

Ζούμε σε μία εποχή ραγδαίων εξελίξεων στο χώρο της Ιατρικής. Μία από αυτές στο χώρο της Παθολογίας αποτελούν και οι πρωτοποριακές βιολογικές και άλλου είδους ενδοφλέβιες θεραπείες για μια τεράστια ποικιλία ρευματολογικών (ρευματοειδής…

Περισσότερα
pain-thumb.jpg

O οξύς μετεγχειρητικός πόνος και η αντιμετώπισή του

Αν και η έννοια του πόνου είναι γνωστή σε όλους μας εντούτοις τι σημαίνει ακριβώς είναι δύσκολο να καθοριστεί και αυτό γιατί ο πόνος αποτελεί ουσιαστικά μια προσωπική εμπειρία και όχι ένα «ερέθισμα-απάντηση» σύμπλεγμα.

Περισσότερα

Θα μας βρείτε:

Αττική

Πρόσβαση στην Αθηναϊκή Mediclinic

 

Μετρό 
Στάση Μέγαρο Μουσικής
Στάση Αμπελόκηποι

Δείτε αναλυτικά όλες τις μεθόδους πρόσβασης