Γαστρεντερολογικό Τμήμα

Επιστημονικά Υπεύθυνος Ιατρός: Νικόλαος Σαλαμέτης

Στο Γαστρεντερολογικό Τμήμα της Αθηναϊκής Mediclinic, σε συνεργασία με τα υπόλοιπα τμήματα του Παθολογικού και Χειρουργικού Τομέα και τα Εργαστηριακά Τμήματα, είναι δυνατόν να αντιμετωπισθούν συντηρητικά ή επεμβατικά όλο το φάσμα των νοσημάτων του πεπτικού συστήματος. Παράλληλα, δίνεται μεγάλη σημασία στην πρόληψη που σήμερα αποτελεί το α και το ω στον τομέα της σύγχρονης Γαστρεντερολογίας. Η καλή επικοινωνία του ασθενούς με το γιατρό του, η συζήτηση μαζί του, η κατανόηση της φύσης της νόσου και η εκπαίδευση στην πρόληψη των λειτουργικών συμπτωμάτων, πολλές φορές αποτρέπουν την άμεση θεραπευτική παρέμβαση σε σωματικό επίπεδο.

Παράλληλα, σε ένα πλήρως εξοπλισμένο περιβάλλον και διαθέτοντας έμπειρο και ειδικά εκπαιδευμένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, υπάρχει η δυνατότητα νοσηλείας ασθενών που πάσχουν από παθήσεις του πεπτικού σωλήνα (οισοφάγος – στόμαχος – λεπτό και παχύ έντερο), του ήπατος, των χοληφόρων και του παγκρέατος.

Στο Γαστρεντερολογικό Τμήμα της Αθηναϊκής Mediclinic εκτελούνται από έμπειρους, ειδικευμένους γιατρούς, οι παρακάτω ενδοσκοπικές εξετάσεις:

  • Οισοφάγο – Γαστροσκόπηση
  • Κολονοσκόπηση
  • Πολυπεκτομές ανώτερου & κατώτερου πεπτικού συστήματος
  • Διαστολές στενώσεων ανώτερου & κατώτερου πεπτικού συστήματος
  • Αντιμετώπιση κιρσών οισοφάγου επί πυλαίας υπέρτασης
  • Ενδοσκοπική γαστροστομία
  • Αντιμετώπιση αιμορραγιών ανώτερου και κατώτερου πεπτικού συστήματος

Κλείστε online ραντεβού!

Φροντίστε άμεσα την υγεία σας! Κλείστε εύκολα ραντεβού με την ειδικότητα που σας ενδιαφέρει, χωρίς καθυστερήσεις.

Online Ραντεβού

Τα Νέα μας
DXR1601_16_DiDi_C50_High_performance_room_fixed_table.jpg
Η Αθηναϊκή Mediclinic, την χρονική περίοδο 7 έως 20 Αυγούστου 2023, θα εγκαταστήσει το τελευταίας τεχνολογίας Ψηφιακό Ακτινογραφικό Σύστημα PHILIPS DigitalDiagnost C50.
apo-tis-ypodomes-ygeias-ths-interamerican-gia-thn-hmera-ths-gynaikas.jpg
Τιμώντας την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας
IMG_0552.JPG
ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΥΑΛΟΕΙΔΟΥΣ-ΑΜΦΙΒΛΗΣΤΡΟΕΙΔΟΥΣ

Χρήσιμα Άρθρα

MG_5530A.JPG

Λαπαροσκοπική ριζική προστατεκτομή για τον καρκίνο του προστάτη στην Αθηναϊκή Mediclinic

O καρκίνος του προστάτη είναι ο πιο συχνός μη-δερματικός καρκίνος στον άνδρα. Στις περιπτώσεις που η διάγνωση τεθεί στα αρχικά στάδια, η θεραπεία του καρκίνου του προστάτη είναι εξαιρετικά αποτελεσματική. Υπάρχουν πολλές θεραπευτικές λύσεις…

Περισσότερα
pain-thumb.jpg

O οξύς μετεγχειρητικός πόνος και η αντιμετώπισή του

Αν και η έννοια του πόνου είναι γνωστή σε όλους μας εντούτοις τι σημαίνει ακριβώς είναι δύσκολο να καθοριστεί και αυτό γιατί ο πόνος αποτελεί ουσιαστικά μια προσωπική εμπειρία και όχι ένα «ερέθισμα-απάντηση» σύμπλεγμα.

Περισσότερα
agkonas.jpg

Αρθροσκόπηση Αγκώνα

Κατά την αρθροσκόπηση εισάγουμε μιαμικρή κάμερα (αρθροσκόπιο) στην άρ-θρωση, μέσω μιας μικρής τομής (5 έως7 mm). Η κάμερα είναι συνδεδεμένη μεμια συσκευή καταγραφής (DVD). Χρησι-μοποιώντας το αρθροσκόπιο ελέγχεταιτο εσωτερικό της άρθρωσης…

Περισσότερα

Θα μας βρείτε:

Αττική

Πρόσβαση στην Αθηναϊκή Mediclinic

 

Μετρό 
Στάση Μέγαρο Μουσικής
Στάση Αμπελόκηποι

Δείτε αναλυτικά όλες τις μεθόδους πρόσβασης