Οφθαλμολογικό τμήμα χειρουργικής βυθού, που χρησιμοποιεί υψηλής τεχνολογίας μηχανήματα υαλοειδεκτομής και χειρουργικές τεχνικές "αιχμής" μικρής διατομής, χωρίς ράμματα.

 

Χρησιμοποιούνται σύγχρονα μηχανήματα υαλοειδεκτομής όπως το Constellation της Alcon, και το Stellaris της Bausch & Lomb με τα οποία δημιουργούνται προϋποθέσεις για εξαιρετικά ατραυματικές χειρουργικές επεμβάσεις χωρίς τη χρήση ραμμάτων και με εργαλεία λεπτότερα, τα οποία ουσιαστικά έχουν το πάχος μιας βελόνας ινσουλίνης. Επίσης, χρησιμοποιείται το χειρουργικό μικροσκόπιο Lumera της Zeiss το οποίο προσφέρει υψηλή ανάλυση στην μικροχειρουργική του οφθαλμού.

Η διάρκεια της χειρουργικής επέμβασης είναι πλέον συντομότερη, η τραυματική χειρουργική επιβάρυνση του οφθαλμού είναι (η μικρότερη δυνατή) αρκετά μικρότερη και ο χρόνος ανάρρωσης συντομότερος.

Κλείστε online ραντεβού!

Φροντίστε άμεσα την υγεία σας! Κλείστε εύκολα ραντεβού με την ειδικότητα που σας ενδιαφέρει, χωρίς καθυστερήσεις.

Online Ραντεβού

Τα Νέα μας
DXR1601_16_DiDi_C50_High_performance_room_fixed_table.jpg
Η Αθηναϊκή Mediclinic, την χρονική περίοδο 7 έως 20 Αυγούστου 2023, θα εγκαταστήσει το τελευταίας τεχνολογίας Ψηφιακό Ακτινογραφικό Σύστημα PHILIPS DigitalDiagnost C50.
apo-tis-ypodomes-ygeias-ths-interamerican-gia-thn-hmera-ths-gynaikas.jpg
Τιμώντας την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας
IMG_0552.JPG
ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΥΑΛΟΕΙΔΟΥΣ-ΑΜΦΙΒΛΗΣΤΡΟΕΙΔΟΥΣ

Χρήσιμα Άρθρα

MG_5530A.JPG

Λαπαροσκοπική ριζική προστατεκτομή για τον καρκίνο του προστάτη στην Αθηναϊκή Mediclinic

O καρκίνος του προστάτη είναι ο πιο συχνός μη-δερματικός καρκίνος στον άνδρα. Στις περιπτώσεις που η διάγνωση τεθεί στα αρχικά στάδια, η θεραπεία του καρκίνου του προστάτη είναι εξαιρετικά αποτελεσματική. Υπάρχουν πολλές θεραπευτικές λύσεις…

Περισσότερα
endoflevia-thumb.jpg

Κέντρο εγχύσεων ενδοφλέβιων θεραπειών

Ζούμε σε μία εποχή ραγδαίων εξελίξεων στο χώρο της Ιατρικής. Μία από αυτές στο χώρο της Παθολογίας αποτελούν και οι πρωτοποριακές βιολογικές και άλλου είδους ενδοφλέβιες θεραπείες για μια τεράστια ποικιλία ρευματολογικών (ρευματοειδής…

Περισσότερα
pain-thumb.jpg

O οξύς μετεγχειρητικός πόνος και η αντιμετώπισή του

Αν και η έννοια του πόνου είναι γνωστή σε όλους μας εντούτοις τι σημαίνει ακριβώς είναι δύσκολο να καθοριστεί και αυτό γιατί ο πόνος αποτελεί ουσιαστικά μια προσωπική εμπειρία και όχι ένα «ερέθισμα-απάντηση» σύμπλεγμα.

Περισσότερα

Θα μας βρείτε:

Αττική

Πρόσβαση στην Αθηναϊκή Mediclinic

 

Μετρό 
Στάση Μέγαρο Μουσικής
Στάση Αμπελόκηποι

Δείτε αναλυτικά όλες τις μεθόδους πρόσβασης