Καρδιολογικό

Επιστημονικά Υπεύθυνος Ιατρός: Παναγιώτης Παπάζογλου

Στη νέα εποχή της Αθηναϊκής Mediclinic, το καρδιολογικό τμήμα συνεχίζει να κατέχει κεντρικό ρόλο. Με έμπειρο προσωπικό και μηχανήματα υψηλών προδιαγραφών εγγυάται υψηλού επιπέδου υπηρεσίες. Οι δραστηριότητες της κλινικής καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών που καλύπτει τις σύγχρονες απαιτήσεις της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας φροντίδας υγείας.


Τμήμα επειγόντων περιστατικών

Καλύπτουμε σε 24ωρη βάση τις ανάγκες της κλινικής για επείγοντα καρδιολογικά περιστατικά.


Τμήμα τακτικών εξωτερικών ιατρείων

Καλύπτουμε κατά τις πρωϊνές και απογευματινές ώρες προγραμματισμένα ραντεβού στα οποία μπορούν να απευθύνονται οι ασφαλισμένοι σε προγραμματισμένη βάση.


Τμήμα προληπτικής ιατρικής

Με τα τμήματα προληπτικής ιατρικής βοηθάμε στην έγκαιρη αναγνώριση και αντιμετώπιση παραγόντων καρδιαγγειακού κινδύνου (αρτηριακή υπέρταση, δυσλιπιδαιμία, σακχαρώδης διαβήτης, κάπνισμα), προχωρούμε στη διερεύνηση των παθήσεων αυτών, και δίνουμε συμβουλές για την βέλτιστη ρύθμιση και παρακολούθησή τους.


Διαγνωστικό τμήμα

Η κλινική διαθέτει ένα ευρύ φάσμα σύγχρονων διαγνωστικών εξετάσεων για τη διάγνωση και την παρακολούθηση καρδιαγγειακών παθήσεων. Διαθέτει δοκιμασία κόπωσης, triplex καρδιάς και αγγείων, και Holter ρυθμού και Holter πίεσης.


Τμήμα προεγχειρητικού ελέγχου

Ενδελεχής προεγχειρητικός έλεγχος στους ασθενείς που προσέρχονται για να υποβληθούν σε επέμβαση με σκοπό τη διαβάθμιση του περιεγχειρητικού καρδιαγγειακού κινδύνου. Σε συνεργασία με τους θεράποντες χειρουργούς, με το αναισθησιολογικό τμήμα, και κατά περίπτωση με ιατρούς άλλων ειδικοτήτων, βελτιώνουμε την έκβαση των επεμβάσεων.

Ωράριο Λειτουργίας Εξωτερικού Ιατρείου:

Δευτέρα: 08:00 - 18:00

Τρίτη: 08:00 - 17:30

Τετάρτη: 08:00 - 15:00

Πέμπτη: 08:00 - 18:30

Παρασκευή: 08:00 - 18:00

Σάββατο: 10:00 - 13:00

 

Κλείστε online ραντεβού!

Φροντίστε άμεσα την υγεία σας! Κλείστε εύκολα ραντεβού με την ειδικότητα που σας ενδιαφέρει, χωρίς καθυστερήσεις.

Online Ραντεβού

Τα Νέα μας
apo-tis-ypodomes-ygeias-ths-interamerican-gia-thn-hmera-ths-gynaikas.jpg
Τιμώντας την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας
IMG_0552.JPG
ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΥΑΛΟΕΙΔΟΥΣ-ΑΜΦΙΒΛΗΣΤΡΟΕΙΔΟΥΣ
PHOTO_2_2.jpg

Χρήσιμα Άρθρα

MG_5530A.JPG

Λαπαροσκοπική ριζική προστατεκτομή για τον καρκίνο του προστάτη στην Αθηναϊκή Mediclinic

O καρκίνος του προστάτη είναι ο πιο συχνός μη-δερματικός καρκίνος στον άνδρα. Στις περιπτώσεις που η διάγνωση τεθεί στα αρχικά στάδια, η θεραπεία του καρκίνου του προστάτη είναι εξαιρετικά αποτελεσματική. Υπάρχουν πολλές θεραπευτικές λύσεις…

Περισσότερα
endoflevia-thumb.jpg

Κέντρο εγχύσεων ενδοφλέβιων θεραπειών

Ζούμε σε μία εποχή ραγδαίων εξελίξεων στο χώρο της Ιατρικής. Μία από αυτές στο χώρο της Παθολογίας αποτελούν και οι πρωτοποριακές βιολογικές και άλλου είδους ενδοφλέβιες θεραπείες για μια τεράστια ποικιλία ρευματολογικών (ρευματοειδής…

Περισσότερα
pain-thumb.jpg

O οξύς μετεγχειρητικός πόνος και η αντιμετώπισή του

Αν και η έννοια του πόνου είναι γνωστή σε όλους μας εντούτοις τι σημαίνει ακριβώς είναι δύσκολο να καθοριστεί και αυτό γιατί ο πόνος αποτελεί ουσιαστικά μια προσωπική εμπειρία και όχι ένα «ερέθισμα-απάντηση» σύμπλεγμα.

Περισσότερα

Θα μας βρείτε:

Αττική

Πρόσβαση στην Αθηναϊκή Mediclinic

 

Μετρό 
Στάση Μέγαρο Μουσικής
Στάση Αμπελόκηποι

Δείτε αναλυτικά όλες τις μεθόδους πρόσβασης