Καρδιολογικό Τμήμα

Επιστημονικός Υπεύθυνος Ιατρός: Παναγιώτης Παπάζογλου

Στη νέα εποχή της Αθηναϊκής Mediclinic, το Καρδιολογικό Τμήμα συνεχίζει να κατέχει κεντρικό ρόλο. Με έμπειρο προσωπικό και μηχανήματα υψηλών προδιαγραφών εγγυάται υψηλού επιπέδου υπηρεσίες. Οι δραστηριότητες της κλινικής καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών που καλύπτει τις σύγχρονες απαιτήσεις της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας φροντίδας υγείας.


Τμήμα επειγόντων περιστατικών

Καλύπτουμε σε 24ωρη βάση τις ανάγκες της κλινικής για επείγοντα καρδιολογικά περιστατικά.


Τμήμα τακτικών εξωτερικών ιατρείων

Καλύπτουμε κατά τις πρωϊνές και απογευματινές ώρες προγραμματισμένα ραντεβού στα οποία μπορούν να απευθύνονται οι ασφαλισμένοι σε προγραμματισμένη βάση.


Τμήμα προληπτικής ιατρικής

Με τα τμήματα προληπτικής ιατρικής βοηθάμε στην έγκαιρη αναγνώριση και αντιμετώπιση παραγόντων καρδιαγγειακού κινδύνου (αρτηριακή υπέρταση, δυσλιπιδαιμία, σακχαρώδης διαβήτης, κάπνισμα), προχωρούμε στη διερεύνηση των παθήσεων αυτών, και δίνουμε συμβουλές για την βέλτιστη ρύθμιση και παρακολούθησή τους.


Νοσηλεία

Η κλινική διαθέτει δυνατότητες να νοσηλεύει ασθενείς για ολοκληρωμένη διάγνωση και θεραπεία.


Διαγνωστικό τμήμα

Η κλινική διαθέτει ένα ευρύ φάσμα σύγχρονων διαγνωστικών εξετάσεων για τη διάγνωση και την παρακολούθηση καρδιαγγειακών παθήσεων. Διαθέτει δοκιμασία κόπωσης, triplex καρδιάς και αγγείων, και Holter ρυθμού και Holter πίεσης.


Τμήμα προεγχειρητικού ελέγχου

Ενδελεχής προεγχειρητικός έλεγχος στους ασθενείς που προσέρχονται για να υποβληθούν σε επέμβαση με σκοπό τη διαβάθμιση του περιεγχειρητικού καρδιαγγειακού κινδύνου. Σε συνεργασία με τους θεράποντες χειρουργούς, με το αναισθησιολογικό τμήμα, και κατά περίπτωση με ιατρούς άλλων ειδικοτήτων, βελτιώνουμε την έκβαση των επεμβάσεων.

Κλείστε online ραντεβού!

Φροντίστε άμεσα την υγεία σας! Κλείστε εύκολα ραντεβού με την ειδικότητα που σας ενδιαφέρει, χωρίς καθυστερήσεις.

Online Ραντεβού

Τα Νέα μας
DXR1601_16_DiDi_C50_High_performance_room_fixed_table.jpg
Η Αθηναϊκή Mediclinic, την χρονική περίοδο 7 έως 20 Αυγούστου 2023, θα εγκαταστήσει το τελευταίας τεχνολογίας Ψηφιακό Ακτινογραφικό Σύστημα PHILIPS DigitalDiagnost C50.
apo-tis-ypodomes-ygeias-ths-interamerican-gia-thn-hmera-ths-gynaikas.jpg
Τιμώντας την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας
IMG_0552.JPG
ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΥΑΛΟΕΙΔΟΥΣ-ΑΜΦΙΒΛΗΣΤΡΟΕΙΔΟΥΣ

Χρήσιμα Άρθρα

MG_5530A.JPG

Λαπαροσκοπική ριζική προστατεκτομή για τον καρκίνο του προστάτη στην Αθηναϊκή Mediclinic

O καρκίνος του προστάτη είναι ο πιο συχνός μη-δερματικός καρκίνος στον άνδρα. Στις περιπτώσεις που η διάγνωση τεθεί στα αρχικά στάδια, η θεραπεία του καρκίνου του προστάτη είναι εξαιρετικά αποτελεσματική. Υπάρχουν πολλές θεραπευτικές λύσεις…

Περισσότερα
pain-thumb.jpg

O οξύς μετεγχειρητικός πόνος και η αντιμετώπισή του

Αν και η έννοια του πόνου είναι γνωστή σε όλους μας εντούτοις τι σημαίνει ακριβώς είναι δύσκολο να καθοριστεί και αυτό γιατί ο πόνος αποτελεί ουσιαστικά μια προσωπική εμπειρία και όχι ένα «ερέθισμα-απάντηση» σύμπλεγμα.

Περισσότερα
agkonas.jpg

Αρθροσκόπηση Αγκώνα

Κατά την αρθροσκόπηση εισάγουμε μιαμικρή κάμερα (αρθροσκόπιο) στην άρ-θρωση, μέσω μιας μικρής τομής (5 έως7 mm). Η κάμερα είναι συνδεδεμένη μεμια συσκευή καταγραφής (DVD). Χρησι-μοποιώντας το αρθροσκόπιο ελέγχεταιτο εσωτερικό της άρθρωσης…

Περισσότερα

Θα μας βρείτε:

Αττική

Πρόσβαση στην Αθηναϊκή Mediclinic

 

Μετρό 
Στάση Μέγαρο Μουσικής
Στάση Αμπελόκηποι

Δείτε αναλυτικά όλες τις μεθόδους πρόσβασης