ΑΙΚΑΤΡΙΝΗ ΓΕΩΡΓΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ – ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ  FRCOG, DRCOG, MFSRH, DFSRH

 

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚA ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ

 

ΔΙΔΑΚΤΩΡ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

Η Κατερίνα Γεωργαντοπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Έχει τίτλους Ειδικότητας Μαιευτικής - Γυναικολογίας τόσο από την Ελλάδα όσο και από την Βρετανία όπου εργάστηκε για μεγάλο διάστημα και έκανε επιτυχή καριέρα στο Βρετανικό Εθνικό Σύστημα Υγείας. Πιστεύει ότι η χειρουργική θεραπεία πρέπει να είναι όσο πιο ασφαλής, όσο πιο ανώδυνη και όσο πιο σύντομη γίνεται. Και να επηρεάζει όσο το δυνατό λιγότερο την ζωή των ασθενών. Κατά συνέπεια είναι θιασώτης της Χειρουργικής Ημέρας (Day Surgery). Επίσης χρησιμοποιεί τεχνικές γρήγορης και ποιοτικής ανάρρωσης που επιτρέπουν στις ασθενείς της να αναρρώνουν αμέσως και να γυρίζουν στην κοινωνική τους ζωή το συντομότερο. Εφαρμόζει την προσέγγιση αυτή σε  όλο το φάσμα των γυναικολογικών και μαιευτικών επεμβάσεων.

Είναι Διδάκτωρ του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με θέμα διατριβής τους Ιούς των Ανθρωπίνων Θηλωμάτων (HPV) και τις βλάβες που προκαλούν στο γεννητικό σύστημα της γυναίκας.

Έχει κάνει ειδική εκπαίδευση στους Γυναικολογικούς και Μαιευτικούς Υπερήχους στη Βρετανία. Επίσης κατέχει επίσημη πιστοποίηση από το Ελληνικό Υπουργείο Υγείας στην εκτέλεση Γυναικολογικών και Μαιευτικών Υπερήχων. 

Eίναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου από το University of Newcastle Upon Tyne στον τομέα της Ιατρικής Εκπαίδευσης και έχει διδάξει Γυναικολογία τόσο σε φοιτητές όσο και σε ειδικευόμενους στην Βρετανία.

Η Κατερίνα Γεωργαντοπούλου ενημερώνεται ανελλιπώς για τις διεθνείς εξελίξεις στον τομέα της Μαιευτικής & Γυναικολογίας, τις μελετά και συχνά τις ενσωματώνει δημιουργικά στην πρακτική της.

Σέβεται και εκτιμά τις γυναίκες σε όλες τις ηλικίες, ταυτίζεται μαζί τους και τις φροντίζει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Στηρίζει, ενημερώνει και βοηθά κάθε γυναίκα που της εμπιστεύεται την υγεία της.

Τον ελεύθερο χρόνο της διαβάζει βιβλία ιστορίας, φιλοσοφίας και πολιτικής.

 

 

 

Κλείστε online ραντεβού!

Φροντίστε άμεσα την υγεία σας! Κλείστε εύκολα ραντεβού με την ειδικότητα που σας ενδιαφέρει, χωρίς καθυστερήσεις.

Online Ραντεβού

Τα Νέα μας
DXR1601_16_DiDi_C50_High_performance_room_fixed_table.jpg
Η Αθηναϊκή Mediclinic, την χρονική περίοδο 7 έως 20 Αυγούστου 2023, θα εγκαταστήσει το τελευταίας τεχνολογίας Ψηφιακό Ακτινογραφικό Σύστημα PHILIPS DigitalDiagnost C50.
apo-tis-ypodomes-ygeias-ths-interamerican-gia-thn-hmera-ths-gynaikas.jpg
Τιμώντας την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας
IMG_0552.JPG
ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΥΑΛΟΕΙΔΟΥΣ-ΑΜΦΙΒΛΗΣΤΡΟΕΙΔΟΥΣ

Χρήσιμα Άρθρα

medical-file-thumb.jpg

Ιατρική βασισμένη στην τεκμηρίωση

Είναι φανερό πως η ιατρική επιστήμη μεταλλάσσεται ραγδαία: νέες τεχνολογίες, νέα στοχευμένα φάρμακα, αποκρυπτογράφηση του ανθρώπινου γονιδιώματος και πολλά άλλα. To 1992 σε ένα Πανεπιστήμιο του Καναδά, μία ομάδα με επικεφαλής τον Gordon…

Περισσότερα
doctors-kid-thumb.jpg

Ιατρικές και Νοσηλευτικές Υπηρεσίες με επίκεντρο τον άνθρωπο

Έχοντας ως κοινό στόχο την άριστη φροντίδα και την αποκατάσταση της υγείας των ασθενών, το ιατρικό και το νοσηλευτικό προσωπικό αποτελούν τη θεραπευτική ομάδα της Αθηναϊκής Mediclinic. Με σεβασμό στις πολύτιμες γνώσεις και την εμπειρία του…

Περισσότερα
doctor-woman-thumb.jpg

Tο πρωί στο νοσοκομείο, το απόγευμα στο σπίτι!

Η χειρουργική χωρίς νοσηλεία και διανυκτέρευση στο νοσοκομείο δεν είναι μια καινούρια θεωρία. Για αιώνες οι χειρουργικές επεμβάσεις πραγματοποιούνταν εκτός νοσοκομείων. Η πρόοδος στις χειρουργικές τεχνικές και στα φάρμακα έδωσαν τη…

Περισσότερα

Θα μας βρείτε:

Αττική

Πρόσβαση στην Αθηναϊκή Mediclinic

 

Μετρό 
Στάση Μέγαρο Μουσικής
Στάση Αμπελόκηποι

Δείτε αναλυτικά όλες τις μεθόδους πρόσβασης