ΑΙΚΑΤΡΙΝΗ ΓΕΩΡΓΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ – ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ  FRCOG, DRCOG, MFSRH, DFSRH

 

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚA ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ

 

ΔΙΔΑΚΤΩΡ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

Η Κατερίνα Γεωργαντοπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Έχει τίτλους Ειδικότητας Μαιευτικής - Γυναικολογίας τόσο από την Ελλάδα όσο και από την Βρετανία όπου εργάστηκε για μεγάλο διάστημα και έκανε επιτυχή καριέρα στο Βρετανικό Εθνικό Σύστημα Υγείας. Πιστεύει ότι η χειρουργική θεραπεία πρέπει να είναι όσο πιο ασφαλής, όσο πιο ανώδυνη και όσο πιο σύντομη γίνεται. Και να επηρεάζει όσο το δυνατό λιγότερο την ζωή των ασθενών. Κατά συνέπεια είναι θιασώτης της Χειρουργικής Ημέρας (Day Surgery). Επίσης χρησιμοποιεί τεχνικές γρήγορης και ποιοτικής ανάρρωσης που επιτρέπουν στις ασθενείς της να αναρρώνουν αμέσως και να γυρίζουν στην κοινωνική τους ζωή το συντομότερο. Εφαρμόζει την προσέγγιση αυτή σε  όλο το φάσμα των γυναικολογικών και μαιευτικών επεμβάσεων.

Είναι Διδάκτωρ του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με θέμα διατριβής τους Ιούς των Ανθρωπίνων Θηλωμάτων (HPV) και τις βλάβες που προκαλούν στο γεννητικό σύστημα της γυναίκας.

Έχει κάνει ειδική εκπαίδευση στους Γυναικολογικούς και Μαιευτικούς Υπερήχους στη Βρετανία. Επίσης κατέχει επίσημη πιστοποίηση από το Ελληνικό Υπουργείο Υγείας στην εκτέλεση Γυναικολογικών και Μαιευτικών Υπερήχων. 

Eίναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου από το University of Newcastle Upon Tyne στον τομέα της Ιατρικής Εκπαίδευσης και έχει διδάξει Γυναικολογία τόσο σε φοιτητές όσο και σε ειδικευόμενους στην Βρετανία.

Η Κατερίνα Γεωργαντοπούλου ενημερώνεται ανελλιπώς για τις διεθνείς εξελίξεις στον τομέα της Μαιευτικής & Γυναικολογίας, τις μελετά και συχνά τις ενσωματώνει δημιουργικά στην πρακτική της.

Σέβεται και εκτιμά τις γυναίκες σε όλες τις ηλικίες, ταυτίζεται μαζί τους και τις φροντίζει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Στηρίζει, ενημερώνει και βοηθά κάθε γυναίκα που της εμπιστεύεται την υγεία της.

Τον ελεύθερο χρόνο της διαβάζει βιβλία ιστορίας, φιλοσοφίας και πολιτικής.

 

 

 

Κλείστε online ραντεβού!

Φροντίστε άμεσα την υγεία σας! Κλείστε εύκολα ραντεβού με την ειδικότητα που σας ενδιαφέρει, χωρίς καθυστερήσεις.

Online Ραντεβού

Τα Νέα μας
neoKardiologiko.png
Νέο Καρδιολογικό – Αρρυθμιολογικό Ιατρείο
Floretina.jpg
Συνέδριο Υαλοειδούς – Αμφιβληστροειδούς «Floretina», Ρώμη 30 Νοεμβρίου, 1, 2 και 3 Δεκεμβρίου 2023
3D_Mastografos.png
Νέος 3D ψηφιακός μαστογράφος τομοσύνθεσης

Χρήσιμα Άρθρα

MG_5530A.JPG

Λαπαροσκοπική ριζική προστατεκτομή για τον καρκίνο του προστάτη στην Αθηναϊκή Mediclinic

O καρκίνος του προστάτη είναι ο πιο συχνός μη-δερματικός καρκίνος στον άνδρα. Στις περιπτώσεις που η διάγνωση τεθεί στα αρχικά στάδια, η θεραπεία του καρκίνου του προστάτη είναι εξαιρετικά αποτελεσματική. Υπάρχουν πολλές θεραπευτικές λύσεις…

Περισσότερα
endoflevia-thumb.jpg

Κέντρο εγχύσεων ενδοφλέβιων θεραπειών

Ζούμε σε μία εποχή ραγδαίων εξελίξεων στο χώρο της Ιατρικής. Μία από αυτές στο χώρο της Παθολογίας αποτελούν και οι πρωτοποριακές βιολογικές και άλλου είδους ενδοφλέβιες θεραπείες για μια τεράστια ποικιλία ρευματολογικών (ρευματοειδής…

Περισσότερα
pain-thumb.jpg

O οξύς μετεγχειρητικός πόνος και η αντιμετώπισή του

Αν και η έννοια του πόνου είναι γνωστή σε όλους μας εντούτοις τι σημαίνει ακριβώς είναι δύσκολο να καθοριστεί και αυτό γιατί ο πόνος αποτελεί ουσιαστικά μια προσωπική εμπειρία και όχι ένα «ερέθισμα-απάντηση» σύμπλεγμα.

Περισσότερα

Θα μας βρείτε:

Αττική

Πρόσβαση στην Αθηναϊκή Mediclinic

 

Μετρό 
Στάση Μέγαρο Μουσικής
Στάση Αμπελόκηποι

Δείτε αναλυτικά όλες τις μεθόδους πρόσβασης