ΑΙΚΑΤΡΙΝΗ ΓΕΩΡΓΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ – ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ  FRCOG, DRCOG, MFSRH, DFSRH

 

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚA ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ

 

ΔΙΔΑΚΤΩΡ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

Η Κατερίνα Γεωργαντοπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Έχει τίτλους Ειδικότητας Μαιευτικής - Γυναικολογίας τόσο από την Ελλάδα όσο και από την Βρετανία όπου εργάστηκε για μεγάλο διάστημα και έκανε επιτυχή καριέρα στο Βρετανικό Εθνικό Σύστημα Υγείας. Πιστεύει ότι η χειρουργική θεραπεία πρέπει να είναι όσο πιο ασφαλής, όσο πιο ανώδυνη και όσο πιο σύντομη γίνεται. Και να επηρεάζει όσο το δυνατό λιγότερο την ζωή των ασθενών. Κατά συνέπεια είναι θιασώτης της Χειρουργικής Ημέρας (Day Surgery). Επίσης χρησιμοποιεί τεχνικές γρήγορης και ποιοτικής ανάρρωσης που επιτρέπουν στις ασθενείς της να αναρρώνουν αμέσως και να γυρίζουν στην κοινωνική τους ζωή το συντομότερο. Εφαρμόζει την προσέγγιση αυτή σε  όλο το φάσμα των γυναικολογικών και μαιευτικών επεμβάσεων.

Είναι Διδάκτωρ του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με θέμα διατριβής τους Ιούς των Ανθρωπίνων Θηλωμάτων (HPV) και τις βλάβες που προκαλούν στο γεννητικό σύστημα της γυναίκας.

Έχει κάνει ειδική εκπαίδευση στους Γυναικολογικούς και Μαιευτικούς Υπερήχους στη Βρετανία. Επίσης κατέχει επίσημη πιστοποίηση από το Ελληνικό Υπουργείο Υγείας στην εκτέλεση Γυναικολογικών και Μαιευτικών Υπερήχων. 

Eίναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου από το University of Newcastle Upon Tyne στον τομέα της Ιατρικής Εκπαίδευσης και έχει διδάξει Γυναικολογία τόσο σε φοιτητές όσο και σε ειδικευόμενους στην Βρετανία.

Η Κατερίνα Γεωργαντοπούλου ενημερώνεται ανελλιπώς για τις διεθνείς εξελίξεις στον τομέα της Μαιευτικής & Γυναικολογίας, τις μελετά και συχνά τις ενσωματώνει δημιουργικά στην πρακτική της.

Σέβεται και εκτιμά τις γυναίκες σε όλες τις ηλικίες, ταυτίζεται μαζί τους και τις φροντίζει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Στηρίζει, ενημερώνει και βοηθά κάθε γυναίκα που της εμπιστεύεται την υγεία της.

Τον ελεύθερο χρόνο της διαβάζει βιβλία ιστορίας, φιλοσοφίας και πολιτικής.

 

 

 

Κλείστε online ραντεβού!

Φροντίστε άμεσα την υγεία σας! Κλείστε εύκολα ραντεβού με την ειδικότητα που σας ενδιαφέρει, χωρίς καθυστερήσεις.

Online Ραντεβού

Τα Νέα μας
news-9.jpg
Η γενική κλινική, που βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας, αποτελεί μια σύγχρονη διαγνωστική, χειρουργική, θεραπευτική και νοσηλευτική μονάδα, "αιχμή του δόρατος" των ιδιόκτητων υποδομών της εταιρείας στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια φροντίδα, καθώς και του εταιρικού δικτύου υγείας. Η INTERAMERICAN έχει επενδύσει σημαντικά ποσά κατά τα τελευταία χρόνια για την αναβάθμιση του ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού και των λειτουργικών συστημάτων της κλινικής
news-2.jpg
Η Αθηναϊκή Mediclinic είναι μια πρωτοποριακή μονάδα πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας φροντίδας, η οποία είναι σε θέση να προσφέρει υπηρεσίες υγείας υψηλού επιπέδου, βρίσκεται στη διάθεση των ασθενών της καθημερινά, 365ημέρες τον χρόνο, 24 ώρες το 24ωρο.
news-1.jpg
Σε μία εποχή που η κάθε αξία αποκτά τη δική της ιδιαίτερη σημειολογική βαρύτητα, η Αθηναϊκή Mediclinic έρχεται με μία νέα φιλοσοφία να συμβάλει στην προσφορά υπηρεσιών υγείας υψηλού επιπέδου.

Χρήσιμα Άρθρα

surgery-thunb.jpg

Μονάδα Βραχείας Νοσηλείας - Xειρουργική χωρίς διανυκτέρευση

H Αθηναϊκή Μediclinic ακολουθώντας τις επιστημονικές εξελίξεις και τις απαιτήσεις των καιρών, ενισχύει τη χειρουργική χωρίς διανυκτέρευση, κα­θώ­ς και τις θεραπευτικές αγωγές σε εξωνοσοκομειακή βάση.

Περισσότερα
polypodes-thumb.jpg

Πολύποδες παχέoς εντέρου - πολυποδεκτομή

O καρκίνος του προστάτη είναι ο πιο συχνός μη-δερματικός καρκίνος στον άνδρα. Στις περιπτώσεις που η διάγνωση τεθεί στα αρχικά στάδια, η θεραπεία του καρκίνου του προστάτη είναι εξαιρετικά αποτελεσματική. Υπάρχουν πολλές θεραπευτικές λύσεις…

Περισσότερα

Θα μας βρείτε:

Αττική

Πρόσβαση στην Αθηναϊκή Mediclinic

 

Μετρό 
Στάση Μέγαρο Μουσικής
Στάση Αμπελόκηποι

Δείτε αναλυτικά όλες τις μεθόδους πρόσβασης