Γενικής Χειρουργικής

 

Επιστημονικά Υπεύθυνος Ιατρός: Στυλιανός Γιαμπουράς

 

Στην Αθηναϊκή Mediclinic λειτουργεί ένα πρότυπο και πλήρως εξοπλισμένο τμήμα Γενικής Χειρουργικής, στελεχωμένο με έμπειρο, πλήρως εξειδικευμένο και άριστα εκπαιδευμένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

Στο τμήμα Γενικής Χειρουργικής πραγματοποιούνται επεμβάσεις που καλύπτουν ολόκληρο το φάσμα της ειδικότητας της Γενικής Χειρουργικής, μικρής – μεσαίας και μεγάλης βαρύτητας, καθώς και όλες οι επεμβάσεις της ελάχιστα επεμβατικής λαπαροσκοπικής χειρουργικής.

Ειδικότερα,

  • Λαπαροσκοπική Χειρουργική (χολολιθίαση, σκωληκοειδίτιδα, αποκατάσταση κηλών κ.α.)
  • Χειρουργική Παθήσεων Κατωτέρου Πεπτικού (καρκίνος παχέως εντέρου, περιεδρικά αποστήματα, συρίγγια, ραγάδα δακτυλίου κ.α.)
  • Χειρουργική Θυρεοειδούς και Παραθυρεοειδών
  • Χειρουργική Μαστού
  • Χειρουργική Αγγείων, κ.λ.π.

 

Στόχος των χειρουργών της Αθηναϊκής Mediclinic είναι η ασφαλής, γρήγορη και αποτελεσματική αντιμετώπιση όλων των χειρουργικών παθήσεων.

Στο Χειρουργικό Τμήμα, η αντιμετώπιση των ασθενών γίνεται κάτω από το πρίσμα των νέων αντιλήψεων παγκοσμίως στην άσκηση της χειρουργικής, δηλαδή της μείωσης του μετεγχειρητικού πόνου, της μικρότερης διάρκειας νοσηλείας (Day Clinic) και της ταχύτερης επιστροφής στον καθημερινό τρόπο ζωής.

Κλείστε online ραντεβού!

Φροντίστε άμεσα την υγεία σας! Κλείστε εύκολα ραντεβού με την ειδικότητα που σας ενδιαφέρει, χωρίς καθυστερήσεις.

Online Ραντεβού

Τα Νέα μας
DXR1601_16_DiDi_C50_High_performance_room_fixed_table.jpg
Η Αθηναϊκή Mediclinic, την χρονική περίοδο 7 έως 20 Αυγούστου 2023, θα εγκαταστήσει το τελευταίας τεχνολογίας Ψηφιακό Ακτινογραφικό Σύστημα PHILIPS DigitalDiagnost C50.
apo-tis-ypodomes-ygeias-ths-interamerican-gia-thn-hmera-ths-gynaikas.jpg
Τιμώντας την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας
IMG_0552.JPG
ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΥΑΛΟΕΙΔΟΥΣ-ΑΜΦΙΒΛΗΣΤΡΟΕΙΔΟΥΣ

Χρήσιμα Άρθρα

MG_5530A.JPG

Λαπαροσκοπική ριζική προστατεκτομή για τον καρκίνο του προστάτη στην Αθηναϊκή Mediclinic

O καρκίνος του προστάτη είναι ο πιο συχνός μη-δερματικός καρκίνος στον άνδρα. Στις περιπτώσεις που η διάγνωση τεθεί στα αρχικά στάδια, η θεραπεία του καρκίνου του προστάτη είναι εξαιρετικά αποτελεσματική. Υπάρχουν πολλές θεραπευτικές λύσεις…

Περισσότερα
endoflevia-thumb.jpg

Κέντρο εγχύσεων ενδοφλέβιων θεραπειών

Ζούμε σε μία εποχή ραγδαίων εξελίξεων στο χώρο της Ιατρικής. Μία από αυτές στο χώρο της Παθολογίας αποτελούν και οι πρωτοποριακές βιολογικές και άλλου είδους ενδοφλέβιες θεραπείες για μια τεράστια ποικιλία ρευματολογικών (ρευματοειδής…

Περισσότερα
pain-thumb.jpg

O οξύς μετεγχειρητικός πόνος και η αντιμετώπισή του

Αν και η έννοια του πόνου είναι γνωστή σε όλους μας εντούτοις τι σημαίνει ακριβώς είναι δύσκολο να καθοριστεί και αυτό γιατί ο πόνος αποτελεί ουσιαστικά μια προσωπική εμπειρία και όχι ένα «ερέθισμα-απάντηση» σύμπλεγμα.

Περισσότερα

Θα μας βρείτε:

Αττική

Πρόσβαση στην Αθηναϊκή Mediclinic

 

Μετρό 
Στάση Μέγαρο Μουσικής
Στάση Αμπελόκηποι

Δείτε αναλυτικά όλες τις μεθόδους πρόσβασης